Aktuellt

Här under aktuellt kan du följa det senaste vi sysslar med. Det kan vara senaste nyhetslanseringar, vår medverkan på mässor och events, aktuella kampanjer osv. 

news
08 Nov 2017Årets Smakskapare 2017. Grattis Frida Ronge!

Årets Smakskapare

Vinnaren av Årets smakskapare är en restaurang eller person som har berikat den svenska matkulturen med rena, tydliga och naturliga smaker. Detta genom att introducera nya smaker eller ge renässans åt smaker som fallit i glömska och som väcker gästernas smakglädje innovativt, lustfyllt och överraskande.

Frida Ronge

Tak, Stockholm

En raket på alla smakhimlar! Nya – lätt halsbrytande – smaktolkningar med strålande resultat. Det är både genuint och spännande. Med mamma som måttstock parerar Årets Smakskapare smaköversättningar från öst till väst och vice versa. Högt över allas förväntningar i en tidlös atmosfär och med utvalda komponenter gör Årets Smakskapare varje smaknyfiken matälskare alldeles salig.

Läs mer
news
14 Sep 2017Restauranggalan 2017 närmar sig...

Restaurangalan 2017 närmar sig och vi är återigen stolta sponsorer till kategorin Årets Smakskapare! Det är ny fjärde året i rad vi sponsrar dessa inspiratörer och eldsjälar i branschen. Den 16:e oktober är vi på plats för att kora vinnaren i vår kategori samt hylla vinnarna i övriga kategorier.

De nominerade finalisterna är:

Frida Ronge

Tak, Stockholm

Lasse och Pia Schönemyr

Äkta Rök

Mathias Dahlgren

Rutabaga, Stockholm

Läs mer
news
13 Mar 2017Kostdagarna 2017 den 23:e-24:e Mars

Vi kommer att vara representerade på Kostdagarna 2017 i Göteborg. Du är välkommen att träffa oss i vår monter.

Med temat Måltider i förändring kopplar Kostdagarna 2017 –  för första gången på västsvensk mark i Göteborg – greppet om samtiden och den omvälvning som landets offentliga måltidsverksamheter i skolor och förskolor befinner sig mitt uppe i.

Läs mer

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera