Årets Smakskapare 2018!

Årets Smakskapare

Vinnaren av Årets smakskapare är en restaurang eller person som har berikat den svenska matkulturen med rena, tydliga och naturliga smaker. Detta genom att introducera nya smaker eller ge renässans åt smaker som fallit i glömska och som väcker gästernas smakglädje innovativt, lustfyllt och överraskande.

Mathias Dahlgren

Rutabaga, Stockholm

Den otroligt smaksäkre Mathias Dahlgren har under lång tid varit en av Sveriges absolut främsta Smakskapare och det är därför extra kul att kunna premiera honom för hans gedigna arbete. Rutabaga belyser smak på ett sätt som är både modernt och trendkänsligt. Därför är vi mycket glada att kunna konstatera att Rutabaga med Mathias Dahlgren i spetsen nu kan servera smakrika gröna anrättningar till en bred publik. 

 

Stort och varmt grattis Årets Smakskapare Mathias Dahlgren med personal på Rutabaga!  

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera