Ladda ner material

Här nedan finner du ett flertal av våra inspirerande material. Dessa kan enkelt laddas ner som en pdf eller läsas direkt. Våra material är fullproppade med inspirerande recept, anpassade såväl för den kommersiella kunden som den offentliga. Du är välkommen att ta kontakt med din säljare för att få broschyren i handen. 

Material
Asiatiska smaker för alla

Vi lanserar smaker från Asien. I denna folder hittar du 19 heta recept med våra nya asiatiska fonder Red & Hot och Green & Fresh i kombination med en del andra favoriter. Asiatiska smaker tillgängligt för alla. 

Läs mer
Material
Sortimentsfolder

Här är vårt samlade sortiment för varumärkena Bong ToT, Gustaf Bong och Blå Band. 

Läs mer
Material
Produktblad Fonder och Buljonger

Alla våra fonder och Buljonger i ett produktblad

Läs mer
Material
kliMat

Klimatsmart grön mat för den kommersiella kunden. Vi har samlat 33 gröna och sköna recept där grundidéen är att man som mottagare inte ska tänka vegetariskt

Läs mer
Material
Touch of smakgläjde - Eko

Detta är en samling inspirerande men enkla recept utvecklade för den offentliga verksamheten. Vi baserar samtliga recept med vårt ekologiska sortiment.

Läs mer
Material
Veckans Meny

En härlig samling recept framtagna tillsammans med Valio. Här får du inspiration på Soppor, Vegetariskt, Ekologiskt och Desserter. Kontakta din lokala säljare för mer information.

Läs mer
Material
Grön Mat

Här hittar du gröna och vegetariska recept anpassade för den offentliga kunden. Många inspirerande recept på såser, soppor, kompletta rätter osv. Detta är ett samarbete tillsammans med Valio.

Läs mer
Material
Nio inspirerande recept med buljong

Hemligheten bakom en lyckad rätt är en duktig kock. Och en bra buljong. Prova gärna våra recept och upptäck skillnaden!

Läs mer
Material
Touch of Norden

Här bjuder vi på 12 recept med råvaror och traditioner med rötterna i vår egen mylla. Gott så in i norden med Bong Touch of Taste, helt enkelt. 

Läs mer
Material
Såsglädje - Blå Band

Våra Blå Band såser blir lika goda varje gång. De är även en god grund i matlagningen som smaksättare eller konsistensgivare. Det passar ypperligt att addera en personlig touch till såsen. Se denna folder för inspiration.

Läs mer
Material
Vårt ekologiska sortiment.

Ett detta produkblad finns våra ekologiska fonder och buljonger samlade.

Läs mer
Material
MSC Certifikat

Bifogat finner du vårt MSC certifikat som gäller för fiskbuljongerna:

- 4922

- 4902

- 4908

- 4726

Läs mer
Material
Gröna Biffar

Vegetarisk receptsamling med 16 gröna recept. Låt dig inspireras av våra gröna recept som innehåller våra Veganska färsmixer. Grön mat som passat alla

Läs mer
Material
Produktblad Mrs. Cheng´s

Mrs. Cheng´s Sojasås. Naturligt bryggd!

Läs mer

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera