Fisk i Green Curry

Saftig och musseldoftande fiskgryta med kokos som bas, krispigt grönt och fräscha toner från citrongräs och lime.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 2lKokosmjölk
  • 5mskBong Asian Fond – Green and Fresh
  • 2mskBong Musselfond
  • 1kgBroccolibuketter
  • 500gSalladslök, strimlad
  • 1,5kgFisk i tärningar, t ex lax och torsk
  • 200gSpenatblad

Så här gör du

Låt kokosmjölken och fonden koka livligt några minuter, tillsätt broccoli och salladslök och låt det koka vidare 2 minuter. Lägg i fisken och spenatbladen och låt det försiktigt sjuda tills fisken är klar. Smaka av med fond, salt och peppar.
Servera tillsammans med ris eller couscous kokt i Asian fond.

Tips – Om Ni vill höja den asiatiska smaken i rätten så tillsätt 1,5 msk fisksås, 1,5 msk socker samt 1,5 msk
pressad lime.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera