Chiligryta Wild West

Gott och smidigt sätt att få resa till vilda western.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 1kgBlandfärs
  • 300gBacon, skivad
  • 0,5dlOlja
  • 5stLök, hackad
  • 4stVitlöksklyftor, pressad
  • 2stRöd chili, hackad
  • 4stRöd paprika, hackad
  • 2tskKoriander, torkad
  • 5mskTomatpuré
  • 500gKrossade tomater
  • 4mskEko Köttfond, Bong
  • 3mskOregano, torkad
  • 500gSvarta och vita bönor (kokta)

Så här gör du

1. Bryn färsen och bacon i lite olja. Tillsätt lök, vitlök, chili och paprika låt fräsa en stund till på låg värme tills paprika och lök
är mjuka. Tillsätt koriander och tomatpuré och fräs lite till.

2. Häll på tomatkross och köttfond låt koka sakta.

3. Låt nu detta sjuda under lock i ca 20 min. Mot slutet tillsätts nu oreganon och bönor.

Servera med bröd eller ris.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera