Crunchy Gurksallad

Den ska serveras kall, krispig och frisk!
En bra motpol och schysst komplement till varma och mustiga rätter.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 2stSlanggurka, skalad och urkärnad
  • 2mskRöd chili, tunt skivad
  • 0,5dlSalladslök, tunt skivad
  • 2mskKoriander, hackad
  • 1,5mskBong Asian fond - Green and Fresh
  • 2mskLime, pressad
  • 1dlFrön/kärnor/nötter, hackade & rostade

Så här gör du

Blanda gurkan, chilin, salladslöken och koriandern i en bunke. Vänd ner fonden och pressad lime. Håll kall. Innan servering, toppa med krossade frön/kärnor/nötter.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera