Green Mean Burger

Du kommer bli mätt ändå – och må lite bättre!

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 400gGröna ärtor, tinade
  • 200gKikärtor, kokta, väl avrunna
  • 250gPolentagryn
  • 1dlVatten
  • 2stÄgg, ekologiska
  • 2mskEkologisk Grönsaksbuljong, Bong
  • 4nskKallpressad rapsolja
  • 2dlFinriven parmesan
  • 2mskFinhackad vitlök
  • 1dlPlockad kruspersilja
  • 1dlRostade gröna pumpakärnor

Så här gör du

Lägg alla ingredienser (inte pumpakärnorna) till burgaren i en mixer och mixa till en grov massa. Rör i pumpakärnorna och låt den vila 30 min. i kylen.

Forma och stek burgarna på låg värme. Rosta bröden, arrangera fina burgare tillsammans med tomatsalsan och grönsakerna.

Till servering
Tunt skivad rädisa och silverlök.
Babyspenatblad.
Grova hamburgerbröd. Tomatsalsa.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera