Green Poké Bowl

Från början Hawaiiansk streetfood men här i vego och asiatisk touch.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 1lSushiris, tillagat enligt instruktionerna på förpackningen
  • 5mskRisvinäger
  • 5mskSocker
  • 1mskBong Asian Fond – Green and Fresh
  • 1lRödkål, strimlad
  • 5mskLime, pressad
  • 5mskHonung, flytande
  • 1stGurka
  • 20stRädisor
  • 5stAvokado
  • 1dlSushi Gari, inlagd ingefära
  • 1,5dlJapansk soja
  • 1mskBong Asian Fond – Green and Fresh
  • 1tskSesamolja, mild
  • 5mskSesamfrön

Så här gör du

Värm försiktigt upp risvinäger, socker och fond till sockret löst sig. Smaksätt det kokta riset med blandningen och låt det svalna till rumstemperatur.
Marinera kålen i lime och honung. Efter 10 minuter är den klar att använda.
Skär gurkan i tunna strimlor, skiva rädisorna tunt. Dela, skala och kärna ur avokadon, skiva den sedan så tunt som möjligt.
Vispa samman soja, fond, sesamolja och sesamfrön till en god dressing.
Lägg lite ris i botten på en skål och toppa med grönsaker och Sushi Gari, avsluta med att ringla över dressingen.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera