Kokos - Citrongräs - Ingefära

Klassiska asiatiska smaker i symbios

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 3mskRapsolja
  • 750gZucchini, skivad
  • 300gFärska champinjoner i klyftor
  • 3stStånd broccoli i buketter
  • 30cmCitrongräs, grovt krossat
  • 3mskVitlök
  • 4mskRiven färsk ingefära
  • 2mskFinhackad röd chili
  • 3lKokosmjölk
  • 0,5dlEkologisk Grönsaksbuljong pulver, Bong
  • 1dlStrösocker
  • 1dlPressad lime
  • 2mskSalt

Så här gör du

Hetta upp oljan i en tjockbottnad kastrull. Bryn zucchini, svamp och broccoli några minuter. Tillsätt citrongräs, vitlök, ingefära och chili, slå på kokosmjölken och buljong.
Låt soppan koka sakta i ca 15 minuter. Smaka av soppan med salt, chili, socker och lime. Fiska upp citrongräset och servera soppan i varma tallrikar.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera