Rigatoni - Ostronskivling - Parmesan

Mustig och mumsig pastarätt full med svamp

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 3mskRapsolja
  • 3dlFinhackad lök
  • 3mskFinhackad vitlök
  • 1kgOstronskivling, ansad och plockad
  • 3mskRivet citronskal
  • 3mskEkologisk grönsaksfond, Bong
  • 2mskSchalottenlöksfond, Bong
  • 1lGrädde
  • 2dlFinriven parmesan
  • 1dlFinhackad kruspersilja
  • 1500gAl dente kokt pasta, t ex. Rigatoni
  • Salt och svartpeppar

Så här gör du

Hetta upp olja i en kastrull och sautera lök och vitlök några minuter. Lägg i svamp och citron, stek ytterligare
någon minut. Slå i fonder, grädde och avsluta med persilja och ost.

Låt koka ihop, smaka av med salt och peppar.

Vid servering blanda upp med pastan.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera