Vietnamesiska Sommarrullar

Ger 20 fina rullar
Otroligt fräscha rullar fullpackade med smak och nyttigheter. En väl utförd rulle kan med fördel ätas med händerna och dippas i såsen.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 2stSchalottenlök, skivad
  • 1dlSalladslök, skivad
  • 4dlBladspenat
  • 5stAvokado, skalad och hackad
  • 2stPapaya, skalad och hackad
  • 2stMango, skalad och hackad
  • 12stChampinjoner, skivade
  • 3mskBong Asian fond - Green and Fresh
  • 2mskSweetchili sås
  • 1mskLime, pressad
  • 2mskFisksås
  • 1dlKorianderblad
  • 20arkSpring roll wrappers

Så här gör du

Blanda samman grönsaker och frukt i en bunke, marinera med fond, sweetchili sås, lime och fisksås. Låt det stå i kyl minst en halvtimme. Doppa rispapperna i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.

Servera tillsammans med dip sås(Se Dip sås Hot i receptbank).

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera