Färsbiffar med fetaost

Den enkla goda klassiska pannbiffen n Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. år högre höjder.

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 2dlMjölk
  • 20gTorkad lök, Blå Band
  • 1dlStröbröd
  • 2stÄgg
  • 1,5kgNötfärs
  • 3mskEko Köttfond, Bong
  • 200gFetaost
  • 1mskDijonsenap
  • 1dlHackad persilja
  • 1dlOlja till stekning
  • 3stGul lök, skivad
  • 100gSmör
  • 2mskEko Köttfond, Bong
  • Vatten

Så här gör du

1. Blanda mjölk, torkade löken och ströbröd, låt svälla i ca 10 min. Blanda ner detta tillsammans med övriga ingredienser i färsen. Blanda väl och håll kallt.

2. Forma till biffar och bryn i olja, stek färdigt i ugn i ca 175° i ca 10-15 min.

3. Stek under tiden skivad lök i smör tills gyllenbrun. Häll på fond och lite vatten. Låt koka in något.

Servera gärna nykokt potatis.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera