Kål-slaw

Favorit med twist – funkar till mycket!

Ingredienser

Välj antal portioner med pilarna eller skriv in önskat antal

Portioner
  • 1kgFinstrimlad kål, gärna spetskål
  • 2dlCrème fraiche
  • 2dlMajonnäs (egen eller god kvalitet)
  • 3mskFärskpressad apelsinjuice eller koncentrerad
  • 3mskDijonsenap
  • 2mskTorkade dragonblad
  • 2mskSchalottenlöksfond, Bong
  • Flingsalt och svartpeppar

Så här gör du

Lägg kålen några minuter i iskallt vatten och låt den sedan rinna av och torka ordentligt. Vispa samman alla ingredienser till dressingen och blanda i kålen.

Smaka av med flingsalt, fond och svartpeppar.

Vi använder cookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt och för att kunna göra fortlöpande förbättringar av webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.

Acceptera